Skip to content

2017-11

In a world where death is the hunter, my friend, there is no time for regrets or doubts. There is only time for decisions.
― Carlos Castañeda, Journey to Ixtlan

On novembrikuu esimene päev, viimasest postitusest on möödas juba üle kuu. Mis vahepeal toimunud on?

“Off- season” kulges rahulikult, tegelesin asjadega, millega hooaja vältel väga tegeleda ei jõudnud või ei saanud. Äratasin nendeks nädalateks endas taas üles hobikondiitri, nautisin erinevaid toite ja küpsetisi. Lisaks tavapärastele “klassikutele”, beseeküpsistele ja mannavahule, tegin esimest korda elus toorjuustukooki, õnnestus suurepäraselt! 🙂

Loomulikult andsin nende puhkenädalate jooksul kehale ja vaimule võimalikult palju puhkust, et taastuda pikast hooajast ning koguda jõudu ja energiat algavaks hooajaks.

Planeeritud kolme nädala pikkune paus venis vaikselt kuue nädala pikkuseks – peamiseks põhjustajaks mind suve keskpaigast saati, vahelduva eduga, kimbutanud nohu ja köha. Aga kuna hinges veel väga suurt igatsust treeningute järele ei olnud, siis nautisin neid lisa kolme nädalat täiel rinnal.

Puhkeperioodil tegin tutvust Pilatesega Tartu Pilatese Stuudios Kaari käe all. Väga huvitav, kasulik ja mõnus treening, mis jääb minu plaani kindlasti kogu hooajaks. Pilates aitab läbi süvalihaste treeningu parandada rühti, kehahoiakut ning vältida või leevendada erinevatest sundasenditest (aero!) tingitud vaevusi. Soovitan!

Puhkeperioodi suurim väärtus on aga võimalus seada sihte uueks aastaks/hooajaks. Kuigi peamised suunad olid seatud juba eelmise hooaja lõpul, siis lõplik otsus saabus ikka siis, kui mõtted puhtad ning pea selge.

2018. a. hooaja peamised eesmärgid on seotud kahe võistlusega – IRONMAN Tallinn ning IRONMAN 70.3 Otepää.

Nagu mainisin, siis eelotsused olid tehtud juba varakult. Kui ikka IRONMAN sarja täispikk koju kätte tuuakse, siis tuleb seda võimalust ära kasutada. Logistika, eelarve, kodused toetajad – kõik see teeb tegelikult otsustamise üsna lihtsaks. Kuna Otepää võistluse juures olen alati ise olnud seotud korraldusega ja pole saanud võistelda, siis ootan seda üritust eriti innukalt.

Samas tõi otsus kaasa ka selle, et taandasin ennast korraldustoimkonnast ning enam nende võistluste juures sotsiaalmeedia teemadega ei tegele, millest muidugi ka omajagu kahju.

Kindlasti plaanin lisaks eelpoolnimetatud põhivõistlustele osa võtta veel kodustel jooksuvõistlustel ning tõsisemalt treeningkavasse lisada erinevad eraldistardivõistlused, mis aitavad arendada kiiruslikku poolt.

2018. hooajal jätkub koostöö kolme toetajaga, kes mulle ka möödunud hooajal suureks abiks olid. Moomoo varustab mind eridisainiga spordiriietega (kindlasti tuleb nendest ka eraldi fotoseeria 🙂 ), lisaks koostöö sotsiaalmeedia vallas. Jooksuekspert pakub aga suurepäraseid Saucony jooksujalatseid – pikkadeks treeninguteks, tempojooksudeks ning võistlusteks. Ning treeningute ja võistluste jaoks annab jätkuvalt kütet OTE Sports. Minu poolt suur-suur tänu ja kummardus neile!

Et rattasõidu kvaliteeti uuel hooajal tõsta, soetasin TT ratta – Canyon Speedmax CF 7.0

Kaalusin ja vaagisin erinevaid variante, kuid lõpuks seab eelarve omad piirid. Nii palju ilusaid rattaid on saadaval! Leidsin siiski kokkuvõtteks parima lahenduse ning olen sellega väga rahul. Minu uuest ja vanast rattast sai kokku elektroonilise vahetajaga TT ratas ning täieliku uuenduskuuri läbinud korralik maanteepüss, mis on müügis ja otsib endale uut peremeest(naist). Müügikuulutuse jagamine on väga teretulnud! 😉

Uue ratta asend sai kenasti Indrek Rannama juures paika seatud ning nüüd jääb üle vaid jalgadele valu anda.

Last, but not least – talvised sisetrennid saan läbi viia väga ilusas ja viisakas keskkonnas. Tegin keldriboksis täieliku uuenduskuuri ning seal on lausa lust vändata ja ÜKE’t teha!

Tänaseks on poolteist nädalat treeninguid selja taga, enesetunne on hea, pilk selge ja suunatud tulevikku. Eesmärgid on seatud, treeningplaan on paigas, jääb üle see kvaliteetselt realiseerida.

SaveSave

SaveSaveSaveSave

SaveSave

SaveSave

SaveSave

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *

This site uses Akismet to reduce spam. Learn how your comment data is processed.